Resan

Resan

hairmatters2

Så här går det till

 1. Börja med att ta kontakt med oss via chat, telefon, whatsapp, online konsultation eller e-post.
 2. Vi vill att du därefter skickar 3 bilder som kommer att användas som underlag för din behandling. Det vi behöver är bild från sidan, framifrån och bakifrån.
 3. När vi har sett på dina bilder återkommer vi med förslag på den behandling som passar dig bäst.
 4. Därefter är det dags att planera din resa. Gemensamt kommer vi överens om ett datum för din resa till Istanbul där behandlingen kommer att genomföras. I samband med bokning av datum får du även all nödvändig information för din resa.
 5. När planeringen för din behandling och resa i Istanbul är klar skickas all information till dig.
 6. Innan din behandling ska genomföras kommer du att få en genomgång av hur hela processen går till. För att vara väl förberedda kommer blodprov och tester att göras. Detta för att hårtransplantationen enkelt ska kunna genomföras under själva behandlingsdagen.
 7. Dag 1: Hårtransplantation, räkna med att din hårtransplantation kommer att ta upp mot 4- 8 timmar. Den kommer att utföras under lokalbedövning. Efter genomförd behandling kommer vi att förse dig med nödvändiga mediciner och instruktioner för hur dessa ska användas.
 8. Dag 2: Rengöring & PRP, på din andra dag efter behandling är det dags att ta bort bandaget. I samband med detta kommer du även erbjuda en PRP-behandling vid önskning som är i värde 4000 kr. När PRP är genomförd och bandaget avlägsnat kommer du få instruktioner för hur du ska hantera hårtvätt den kommande tiden.
 9. Information inför hemresan

  Hämtning och lämning vid hotell och flygplats under hela din vistelse ingår alltid i priset. Vi är med dig under hela resan.

 

Efter behandlingen och uppföljning

Det är viktigt för oss att noga följa upp din läkningsprocess och resultat. Därför kommer vi även att hålla kontakt med dig en tid efter genomförd behandling.