Semester i samband med behandling

Under vistelsen i Turkiet för behandling finns möjlighet att njuta av en semester i Istanbul. Semestern tillåter sightseeingturer av historiska platser såsom Topkapı-palatset, Grand Bazaar, Basilica Cistern, Hagia Sophia och Sultanahmet-moskén. Dessutom finns det möjligheter att genom sociala aktiviteter uppleva de kosmopolitiska distrikten i Istanbul. Genom att boka behandling hos oss finns också en möjlighet att uppleva en fantastisk semester. 

 

Hos oss får du den högsta kvalitén av behandlingen

Behandlingen sker i Turkiet och landet har ett högt antal ackrediteringar från Joint Commission International (JCI). JCI är världens mest prestigefulla patientsäkerhetsorganisation och kontrollerar om hälsovårdsinstitutioner uppfyller kraven för förbättring inom vården. Istanbul har det högsta JCI-ackrediterad hälsofacilitet som utför hårtransplantationsförfaranden på kliniker eller sjukhus, med detta sagt säkerställer vi en behandling av högsta kvalité.

 

Många besökare till Istanbul för hårtransplantation

Statistik från hälsovårdsministeriets år 2016 visar att över 180 000 personer runtom i världen besökt Turkiet för behandling av hårstransplantation. Statistiken visar att upp till 15 000 personer besöker landet per månad, vilket ger 600 personer per dag. Patienterna är från Europa, Asien och Amerika. Flygplatserna i Istanbul har både rådgivare och tolkar för att ge en god service till alla besökare.

Genom att hårtransplantationen görs med hög kvalité, god service både genom resan till Istanbul och på kliniken väljer många människor i Sverige att göra behandlingen hos oss.